Заједница тренера Рукометног савеза Србије  Телефон: +381.64.882.72.83 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.

Борис Ројевић нови селектор репрезентације Србије

Борис Ројевић је нови селектор мушке сениорске репрезентације Србије. Управни одбор Рукометног савеза Србије указао је поверење 44-годишњем тренеру, који од 2018. године ниже успехе са Војводином.

Подсећамо, Ројевић је проглашен за најуспешнијег тренера у 2023. години од стране Заједнице тренера РСС.

Милена Делић, председница РСС упутила је честитке новом селектору и пожелела му много среће и успеха у име целокупног Управног одбора.

”Између два кандитата УО је указао поверење Борису Ројевићу! Стручњак који је три пута проглашаван за најбољег тренера Србије, а након прошлогодишњег освајања Еврокупа са Војводином, проглашен је и за најуспешнијег на Балкану, што га је, између свих осталих квалитета и референци, и препручило као једног од најозбиљнијих кандидата. Значајно је и што је две године био у тиму као асистент Тонију Ђерони, те је упознат са системом рада и има јединствену прилику да настави са свим оним што је добро функционисало, али и да својим знањем, искуством и енергијом допринесе бољем раду и резултатима у наредне четири године, јер крећемо у нови олимпијски циклус и циљ су нам  Олимпијске игре 2028. године. Борису и његовим сарадницима желимо много среће и добрих резултата”.

Поред Бориса Ројевића, Управни одбор указао је поверење и некадашњем репрезентативцу Марку Вујину који ће у будућности обављати функцију спортског директора мушке сениорске репрезентације Србије.

ZT RSS - Сва права ѕаджана. Телефон: +381.60.48044.81 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.