Заједница тренера Рукометног савеза Србије  Телефон: +381.64.882.72.83 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.

Новине у организацији регионалних семинара

Ове године, први пут до сада, тренери 3. категорије по RINK-у, уколико не спадају у групу тренера којима је Централни семинар обавезан (тренери Супер "А" и "Б" лиге, чланови стручних штабова националних селекција у свим узрастима и тренери екипа које имају изгледне шансе да се на крају такмичарске сезоне из Прве лиге Србије пласирају у Супер "Б" лиге) имају прилику да на регионалним семинарима (два семинара) обезбеде потребне услове за лиценце у нижим степенима такмичења, као и у раду са млађим категоријама.

Поред ове измене, пошто тренери 3. категорије по RINK-у, као и тренери 2. категорије са више од 10 година тренерског стажа, могу да воде екипе у 1. степену такмичења ( Супер "А" и "Б" лиге), предвиђена је и могућност да, ако поменути тренери добију понуду за ангажман у 1. степену такмичења по завршеном Централном семинару, са одслушана два регионална семинара обезбеде услов за рад у највишем степену такмичења под следећим условима:

  • уколико буду ангажовани пре почетка такмичења у сезони 2024/25, потребно је да ураде Семинарски рад са темама са Централног семинара и уплате износ од 7.500,00 динара,
  • уколико буду ангажовани за време док воде клубове нижег степена такмичења којима је такмичење у току, потребно је само да ураде Семинарски рад са темама са Централног семинара.

Обавезни, бесплатни семинар за тренере млађих категорија, као услов за рад са децом и учествовање у такмичењу под окриљем РСС, ће се одржати оквирно у августу месецу, по регионалном принципу ( Војводина, Београд, Централна Србија ).

За евентуалне нејасноће се можете обратити на бројеве телефона: 069 1148172 (Небојша Видановић), 060 4804481 ( Јова Павлов ),

ZT RSS - Сва права ѕаджана. Телефон: +381.60.48044.81 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.