Заједница тренера Рукометног савеза Србије  Телефон: +381.64.882.72.83 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.

УПЛАТА РЕДОВНЕ ЧЛАНАРИНЕ ЗА ТАКМИЧАРСКУ ГОДИНУ И ДОСТАВА НЕОПХОДНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ

У предходној објави објављена је Одлука о уплати редовне чланарини тренера за наступајући период са изменом да се убудуће плаћа чланарина за такмичарску ,а не календарску годину, а што значи да тренери у току децембра месеца текуће године плаћају износ од 2.000,00 динара и тиме своје чланство задржавају активним до 30.јуна 2023. године. 

Оно што желимо да нагласимо је потреба да се уз уплату наведене чланарине достави и очитана лична карта са подацима неопходним за издавање фискалног рачуна за наведену уплату и Евиденциони лист члана ради ажурирања евентуалних измењених података: презимена, адресе становања, броја телефона, адресе електронске поште ( e-mail ).

Посебно наглашавамо потребу за доставом e-mail адресе како би могућност директне комуникације и доставу свих битних информација учини ефикаснијим. Тренутна ситуција је да је минимално 20% достављених e-mail адреса неактивна, нетачно наведена и по правилу се не уручи , већ се врати , односно информација не дође до члана ЗТ коме је намењена.

ZT RSS - Сва права ѕаджана. Телефон: +381.64.882.72.83 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.