Заједница тренера Рукометног савеза Србије  Телефон: +381.64.882.72.83 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.

Siloviti Francuzi na startu SP (video i statistika)

Francuzi su u pregazili Brazil u uvodnom meču 31:16 (17:7). Silina igre domaćina se videla od prve sekunde. Lepo je bilo gledati Omejea (i učiti od njega) koji se svakoj odbrani raduje kao da je na početku karijere uz učinak u prvom poluvremenu od 14 odbrana / 21 šut na gol. Odbrana Francuske je bila fenomenalna, a ono što su Brazilci uspeli da šutnu na gol, Omeje je branio. Kako to obično ide, onda je profunkcionisao i pozicioni napad Francuske. Brazil je sredinom prvog dela pokušao i sa igrom 7/6 u napadu, ali im nije dala rezultat, a Francuzi su i to iskoristili sa nekoliko lakih pogodaka od kojih će se pogodak Abaloa, na ''asistenciju'' Omejea i prečke brazilskog gola, prepričavati. Krajem prvog poluvremena Dinar je imao prostora da se uvede nove snage na teren, da bi u poslednjih par napada uspeo i da uigrava 7/6 veoma uspešno. Na početku drugog poluvremena u igru je ušao Gerard koji je nastavio gde je Omeje stao. I pored promena u napadu, ''plavi'' su postizali golove iz svih mogućih pozicija. Može se reći da je Brazil imao i sreće jer su domaći u jednom delu nastavka imali veći broj ishitrenih šuteva. Ovo je bilo jedno veoma ozbiljno izdanje Francuske  u kojoj se nisu mnogo potrošili, videćemo kako će to izgledati u nastavku. Ovde možete pogledati i statistiku meča.

01 FRA BRA

foto - printscreen

ZT RSS - Сва права ѕаджана. Телефон: +381.60.48044.81 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.