Заједница тренера Рукометног савеза Србије  Телефон: +381.64.882.72.83 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.

Veselin Vujović najavljuje SP za sajt Zajednice trenera RSS

Izostankom naše reprezentacije sa predstojećeg SP u Francuskoj, potražili smo mišljenje od praktično jedinog našeg predstavnika na SP - Veselina Vujovića. Iskusni trener će i na ovom prvenstvu predvoditi reprezentaciju Slovenije. Evo šta je legendarni Vuja rekao za sajt zajednice trenera RSS: ''Mislim da će biti dobro organizovano i posećeno SP.  Igra se u rukometnoj zemlji i Francuzi su puno toga uradili da sve funkcioniše odlično. Prvenstvo će biti prilika za afirmaciju puno mladih igrača, jer je dosta reprezenacija podmladilo svoje sastave planirajuci dobre rezultate na EP u Hrvatskoj i Olimpijskim igrama u Tokiju. Nekoliko reprezenacija će probati da ostvari dobre rezultate sa igračima kojima će ovo biti poslednje veliko takmičenje kao što su Francuska, Mađarska i Španija. Naravno, da je Francuska najveći favorit, ali daleko od toga da je nepobediva, Danska, Nemačka, Španija su kandidati za medalje. Jake reprezenacije koje mogu da iznenade su Hrvatska, Norveška i Slovenija. Sve u svemu biće interesantno i zbog pravila na koje smo se već navikli. Veliki pozdrav za sve trenere u Srbiji''.  Ostaje nam da Vuji poželimo uspeh na predstojećem SP. Srećno majstore!!!    

ZT RSS - Сва права ѕаджана. Телефон: +381.60.48044.81 Email: treneri(@)treneri-rss.rs Adresa: Тошин бунар 272, 11070 Нови Београд, Srbija.